26 квітня 2017 року в актовому залі Красилівської ЦРЛ проведено заняття з учнями 11-х класів загальноосвітніх шкіл міста. Лікарі «Клініки дружньої до молоді» презентували молоді цікаві лекції та відеоматеріали.

Акушер-гінеколог підлітковий, Філіпчук К.С., розповіла про планування сім’ї та методи контрацепції.  Дмитрук В.В., лікар-нарколог, розповів про шкідливий вплив алкоголю на організм. Качан А.Н., лікар-дерматовенеролог, прочитала лекцію про інфекції, що передаються статевим шляхом. Грінчук С.Я., лікар-фтізіатр, ознайомила присутніх із проявами та профілактикою туберкульозу. Стельмащук С.Я., лікар кабінету «Довіра» провела діалог з учнями на тему ВІЛ (СНІД). Полюк Л.В., лікар-ендокринолог, розповіла про здорове харчування та ознайомила слухачів із наслідками переїдання та надмірного схуднення. Солодрай І.Т., лікар-психіатр, прочитав лекцію про наслідки стресових ситуацій та шляхи виходу з них.

Зібрання проводилось в дружній, невимушеній атмосфері. Учні показали свою обізнаність у всіх висвітлених темах, активно задавали питання та отримали вичерпні відповіді. Найактивніші слухачі отримали подарунки.