9 серпня у с. Михайлівцях відбувся виїзний прийом за участю першого заступника голови райдержадміністрації Дмитра Склонного, голови районної ради Василя Пасічника, начальника загального відділу апарату РДА Марини Кшемінської, заступника начальника управління – начальника відділу праці, соціальної політики та соціального обслуговування інвалідів, ветеранів війни, праці та постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС Аліни Полянчук, начальника відділу в Красилівському районі головного управління Держгеокадастру Хмельницької області Вадима Галишука, начальника Красилівського сервісного центру пенсійного фонду України Леоніда Бойчука, заступника начальника слідчого відділу Красилівського РВ УМВС Юрія Кушніра.

      Головне питання, яке ставили на розгляд жителі села – земельне. І тут чимало невирішених проблем – залишається відкритим питання виділення земельних ділянок працівникам соціальної сфери, учасникам АТО, виділення і узаконення пасовищ, встановлення меж на окремих ділянках. У той же час оцінка землі — одна з найнижчих у районі і встановлена одна на землі трьох сіл. Неналежна орендна плата за користування ставками, а це – додаткові надходження до бюджету сільської ради.

      Михайловецький сільський голова Василь Шевчук відповів на окремі запитання жителів села, а також повідомив, що виготовлено проекти та кошториси для будівництва водогонів. В селах Мотрунки та Михайлівці вже  ведуться будівельні роботи, закуплено обладнання для відновлення роботи двох свердловин.

      Працівники та спеціалісти районних служб також відповіли на численні запитання присутніх стосовно призначення житлових субсидій, нарахування пенсій.

      Перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний підсумував викладене та дав слушні поради стосовно вирішення окремих питань оренди земель.