Перед небезпекою всі люди рівні, вона не поділяє нас за статтю чи віком. Так, 28 березня на території цукрового заводу  ТОВ «Агропартнер-1» м. Красилів, було проведено тактико-спеціальне навчання по ліквідації умовної пожежі та проведення аварійно-рятувальних робіт. За тактичним задумом внаслідок розгерметизації маслопроводу турбінне мастило, що знаходиться  під тиском 1,2 МПа потрапило на циліндр високого тиску турбіни і спалахнуло. Мастило, що горить, розливається площа пожежі збільшується,  приміщення турбінного залу задимлене та існує загроза персоналу, який знаходяться в будівлі виробничого корпусу.

Ще до приїзду оперативно-рятувального підрозділу персонал заводу організував евакуацію людей та «потерпілих». Рятувальники оперативно прибули до місця пригоди та приступили до рятувальних робіт, визначили шляхи розповсюдження пожежі та продуктів згорання, загрозу сусіднім будівлям, спорудам та території.

Під час проведення розвідки, в апаратах на стисненому повітрі, здійснено евакуацію потерпілого, якого згодом передано медичним працівникам для надання допомоги.

До навчання залучено органи управління цивільного захисту району, 40 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки спеціалізованих служб цивільного захисту району (протипожежна, медична, комунально-технічна спеціалізовані служби).

Крім навчальних питань працівники оперативно-рятувальної служби району спільно з персоналом об’єкта ознайомилися з найбільш небезпечними чинниками, які існують на заводі, розповіли про причини виникнення пожеж та заходи щодо недопущення, продемонстрували первинні засоби пожежогасіння – вогнегасники та нагадали, як ними користуватись. З персоналом проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дій під час виникнення загоряння та евакуації з приміщення.