14.06.2017 року директором Красилівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено семінар-навчання для фахівців із соціальної роботи, які працюють з найуразливішими категоріями населення, що проживають на території району, з метою надання на рівні громади якісних соціальних послуг сім’ям з дітьми, що перебувають у складних життєвих обставинах.

У ході семінару фахівці отримали методичні рекомендації щодо роботи з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах, сім’ями, члени яких перебувають в зоні проведення АТО, внутрішньо переміщеними особами, сім’ями, в яких виховуються діти-інваліди, діти-сироти та стосовно посилення роботи із особами з числа дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Фахівці із соціальної роботи формували практичні навички щодо заповнення актів початкової оцінки потреб сімей, які опинилися в СЖО. Працювали над особовими справами сімей, які перебувають під соціальним супроводом, картками обліку роботи з сім’єю/особою.

Наприкінці навчання фахівці змогли обмінятись своїм досвідом практичного вирішення проблем, які виникають під час роботи.