31 жовтня 2019 року було проведено нараду управління освіти, культури, молоді та спорту Красилівської РДА під головуванням Снігура В.І. – начальника управління освіти, культури, молоді та спорту Красилівської РДА, за участю Олексійчук С.В. — заступника керівника апарату районної державної адміністрації, Осадчука В.М. – заступника начальника Красилівського районного відділу національної поліції України в Хмельницькій області, Тимченко С.І. – бухгалтера управління культури, молоді та спорту, Петрука В.А. – начальника господарської групи управління, культури, молоді та спорту, директорів ЗЗСО та водіїв шкільних автобусів.

Питання, що обговорювалось:«Дотримання правил безпеки при перевезенні учнів».

Володимир Снігур  наголосив на дотриманні положень Програми «Шкільний автобус», перевезенні шкільними автобусами лише учнів ЗЗСО, проходження передрейсового огляду, він зазначив, що суворо забороно перевезення сторонніх пасажирів та використання автобусів не за призначенням.

Вадим Осадчук  у своїй доповіді зосередив увагу на необхідності прогнозування подій на дорозі у осінньо-зимовий період, підготовці транспортних засобів перед виїздом на маршрут. Особливу увагу було приділено використанню автобусів для організованого перевозу груп дітей за межі району, а  саме завчасному поданню документів на погодження щодо організації супроводу по маршруту.

Софія Тимченко та Віталій Петрук ще раз ознайомили присутніх з правилами оформлення та подачі звітних матеріалів, нормами використання палива, списання запчастин, своєчасній заміни масла, фільтрів тощо.

По завершенні наради усім керівникам ЗЗСО було дано ряд доручень щодо упорядкування документації.