7 квітня 2017 року голова райдержадміністрації Ніла Островська  провела нараду з міським, селищним, сільськими головами, керівниками установ та організацій району. Питання, які розглядались на нараді стосувались весняного призову громадян на строкову службу, звітів голів місцевого самоврядування перед громадою, співпраці органів місцевого самоврядування з правоохоронними органами, благоустрою населених пунктів. В нараді взяв участь голова районної ради Василь Пасічник.

Найголовнішим питанням, яке розглядалось на нараді було питання весняного призову громадян на строкову службу. Отже, до присутніх у залі звернувся військовий комісар Красилівського районного військового комісаріату підполковник Андрій Богданов, який повідомив про дуже малу явку на призовний пункт осіб, які підпадають під призов, навів статистичні дані по кожній з сільських рад. Андрій Валерійович наголосив, що дії представників органів місцевого самоврядування та керівників установ, організацій щодо забезпечення явки призовників мають керуватись Постановою КМУ №921 від 7 грудня 2016 року «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних». В свою чергу, голова райдержадміністрації Ніла Островська наголосила на необхідності проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо умов проходження строкової служби, адже, як зазначила Ніла Василівна, військові строкової служби в зону проведення антитерористичної операції на сході України не залучаються.

Також, очільниця району зупинилась окремо на питанні звітності лідерів місцевого самоврядування про проведену роботу за рік перед громадами та анонсуванні засідань сесій сільських рад.

Питання благоустрою населених пунктів та організації вивозу сміття обговорювалось спільно з присутніми. Керівниками району були дані деякі поради щодо реалізації заходів по благоустрою.

З питання співпраці органів місцевого самоврядування з правоохоронними органами до присутніх звернувся начальник Красилівського ВП ГУНП у Хмельницькій області Андрій Когунь. Спершу Андрій Миколайович повідомив присутнім про позитивний досвід впровадження системи відео нагляду в м.Красилів та с.Кузьмин та закликав сільських голів приєднатися до встановлення такої системи в інших населених пунктах. Далі зупинився на об’єднанні зусиль правоохоронних органів з органами місцевого самоврядування в боротьбі зі злочинністю.

На завершення наради голова райдержадміністрації подякувала присутнім за конструктивний діалог та висловила сподівання, що сьогоднішня зустріч принесе вагомі результати з питань, що розглядались.