15 травня о 14:00 відбулася зустріч директора Львівського територіального управління Національного антикорупційного бюро України Тараса Лопушанського з представниками державних установ, органів місцевого самоврядування, громадських організацій та мешканцями Красилівського району Хмельницької області.

Під час зустрічі Тарас Лопушанський проінформував про завдання та досягнення діяльності НАБУ, розповів про особливості конкурсного відбору співробітників та складу Ради громадського контролю при Національному бюро, надав контактну інформацію для подання звернень. Також наголосив, що  менш ніж за три роки розслідувань детективів Національного антикорупційного бюро України державі вдалося повернути 250 млн грн, запобігти розкраданню 2,25 млрд грн та домогтися скасування 28 кабальних для держави угод, що передбачали зобов’язання на суму понад 6 млрд грн. Тарас Лопушанський ознайомив учасників зустрічі із іншими результатами діяльності НАБУ,.

Підсумовуючи зустріч, директор Львівського територіального управління закликав представників громадськості до співпраці.

«Ефективність боротьби з корупцією в Україні значною мірою залежить від консолідації зусиль правоохоронних органів та громадських інститутів», — наголосив Тарас Лопушанський.