На виконання Доручення Прем’єр Міністра України з питань безпечного харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти, з метою забезпечення організації безпечного, повноцінного, збалансованого харчування дітей  працівниками Районного управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області 07 листопада проведено нараду-семінар, в якому прийняли участь начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Красилівської РДА Снігур В.І., заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту міської ради Романюк М.Ф., керівники та працівники харчоблоків закладів дошкільної та загальної середньої освіти району і ромади.

Під час наради-семінару особливу увагу було звернуто на неухильне виконання діючих нормативно-правових актів з питань організації харчування в закладах освіти. Наголошено зокрема  про наявність на продовольчу сировину та харчові продукти супровідних документів, що засвідчують їх безпеку та якість, а  також розробці перспективних двотижневих меню, які мають містити повний набір продуктів харчування, відповідно до вікової категорії, керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 року №1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах», а також проведення лабораторних випробувань, досліджень та експертизи харчових продуктів від усіх постачальників харчових продуктів та операторів ринку, які надають послуги харчування в закладах освіти та здійснюють постачання харчових продуктів, щодо їх безпечності окремих показників якості та ймовірної фальсифікації.