Сердечно вітаю вас з величним святом, яке об’єднує всі покоління нашого народу — Днем Великої Перемоги!
Перемога здобувалась неймовірно дорогою ціною: війна поглинула мільйони людських життів, зламала людські долі, скалічила душі, перетворила на суцільні руїни міста й села, стала найкривавішою трагедією людства.

Свята пам’ять про Велику Вітчизняну війну залишається з нами як високий зразок мужності, відданості, сили духу та самопожертви і водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни. Тому для нас є обов’язком з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку.

Сьогодні свої вітання та слова вдячності ми адресуємо перш за все ветеранам-фронтовикам, трудівникам тилу, дітям війни – всім, хто на своїх плечах виніс тягар війни.
Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою. Це вашим потом та кров’ю щедро зрошена наша батьківська земля.

Дорогі ветерани! Низько вклоняємося вам за ваш подвиг, за вашу нескорену силу волі і духу.
Міцного здоров’я вам, довгих років життя, родинного тепла і благополуччя, добра і мирного неба.

Земний уклін від усієї Красилівщини  і мертвим і живим, всім,  хто боровся проти  нацизму, і зараз відстоює незалежну Україну на сході держави,   хто подарував нам  сьогоднішній мирний сонячний день.

Сьогодні ми знову змушені власну свободу зі зброєю в руках, виносити поранених з передової,  матері знову тривожно чекають повернення своїх синів, діти зі слізьми на очах своїх батьків..

Український народ  захищав рідну землю тоді,  і  захищає  свою країну сьогодні.

Український народ  переміг тоді, і переможе  сьогодні!

Усім нам я бажаю миру!

Будьмо гідними наших предків, які через століття боротьби зберегли і пронесли для нас з вами незламний дух української нації, дух вільного народу, що прагне жити в мирі на рідній незалежній землі.

Вітаю вас, дорогі красилівчани, з Днем пам’яті та примирення та з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 

 Вічна слава нашим захисникам всіх поколінь!