Щиро  і сердечно вітаю усіх Вас із святом Першотравня!

Це свято уособлює прагнення людей до миру, рівності, братерства і плідної праці.

1 травня – свято всіх, хто своєю щоденною працею створює завтрашній день, процвітання і благополуччя нашого району та України в цілому. Адже чесна і добросовісна праця – основа успішного розвитку будь-якого суспільства.

Тому хочу висловити  щиру подяку усім людям праці за повсякденну наполегливу роботу на благо Красилівщини та країни, відданість обраній справі, уміння успішно реалізовувати всі плани та починання.

Бажаю Вам, Вашим рідним і близьким гарного настрою, весняного тепла і всіляких життєвих гараздів! ! Хай панує мир, злагода та добробут у ваших оселях!

В той же час, у зв’язку із складною епідеміологічною ситуацією в державі через поширення коронавірусної інфекції закликаю усіх жителів Красилівщини дотримуватись правил карантину під час травневих свят!

Впевнений, що жителі району і надалі дослухатимуться до порад органів державної влади, що в свою чергу вбереже усіх нас від поширення коронавірусної інфекції.

Ці травневі свята, як і Великодні, доведеться провести не зазвичай.

Прошу усіх відмовитись від традиційних масових поїздок на природу! Обмежте пересування без нагальної потреби та дотримуйтесь правил карантину.

Дякую усім за розуміння та закликаю жителів району дотримуватись карантинних заходів!