В першу неділю вересня відзначається День підприємця.

Сьогодні за підприємництвом – майбутнє. Не секрет, що підприємці є головною рушійною силою будь-якої економіки. Підприємницька діяльність – це не лише важка і самовіддана робота, а й стан душі, що вимагає від людини суспільної активності, сучасного економічного мислення, витримки і діловитості.

Значний внесок в економічний розвиток Красилівського району забезпечує малий та середній бізнес. Він охоплює практично всі сфери економіки. Це і виробництво та надання послуг населенню, і діяльність у галузі сільського господарства. 

З нагоди професійного свята 04 вересня, напередодні Дня підприємця, в приміщенні адмінбудинку привітали підприємців району. Голова райдержадміністрації Василь Кравчук та голова районної ради Василь Пасічник символічними подарунками та  Грамотами районної ради та районної державної адміністрації за вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва в районі, високий професіоналізм, активну благодійну і громадську діяльність та з нагоди Дня підприємця нагородили:

— БАРАНЮКА Олександра Володимировича – приватного підприємця;

— БУДНОГО Михайла Івановича – голову товариства СТ «Домашній хліб»;

— БІЛЯВЦЯ Олега Петровича – директора ТОВ «Агрокрай»;

— ГУМЕНЮКА Леоніда Івановича – директора ТОВ «Агроінвестзерно»;

— ДУДКА Дмитра Юрійовича – директора СТ «Домашній хліб».

 

Символічним подарунком та Почесною Грамотою Хмельницької обласної адміністрації за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток області, активну громадянську позицію та з нагоди Дня підприємця нагороджено:

  • Арсенюка Сергія Петровича – директора товариства з обмеженою відповідальністю «Штефанік-Арсенюк»

Від щирого серця бажаємо усім підприєцям району  міцного здоров’я і сімейного благополуччя! Нехай усі Ваші задуми будуть успішними, а бізнес – стабільним і процвітаючим! Нехай доля завжди посміхається вам. Подальших успіхів у підприємницькій діяльності, її розвитку на благо і процвітання незалежної України. Щастя, миру і злагоди вам і вашим родинам!