Осінньої пори, у першу неділю листопада відзначають професійне свято працівники соціальної сфери. Це свято людей, які кожного дня віддають тепло своїх сердець і піклування про найменш захищені верстви населення. З-поміж найголовніших завдань, які стоять перед соціальними працівниками – це не забути, не загубити у щоденній метушні жодної людини, яка потребує допомоги, уваги та підтримки.

01.11.2019 року заступник керівника апарату-начальника відділу персоналу апарату райдержадміністрації Світлана Олексійчук, голова Красилівської районної ради Василь Пасічник, міський голова Ніла Островська привітали напередодні Дня працівника соціальної сфери України колективи Красилівської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості, Красилівського територіального центру соціального обслуговування(надання соціальних послуг), соціального захисту населення Красилівської районної державної адміністрації, Красилівського відділення обслуговування громадян сервісного центру головного управління пенсійного фонду України в Хмельницькій області, відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Красилівському районі, служби у справах дітей, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Керівники району та міста у своїх виступах відзначили особливу роль працівників соціальної сфери в системі державного управління і зазначали, що вони виконують не лише свої професійні обов’язки, а й здійснюють місію добра, милосердя та порятунку. Вони подякували працівникам за невтомну працю, людяність і небайдужість,  висловили впевненість, що вони й надалі будуть спрямовувати свої зусилля, душевність і доброту на поліпшення якості життя громадян, побажали працівникам сфери соціальної захисту населення міцного здоров’я, родинного затишку, витримки та наснаги.

Як годиться, з нагоди професійного свята кращі працівники  були нагороджені грамотами районної ради та райдержадміністрації.