День Конституції України — це державне свято України, що святкується щорічно 28 червня на честь прийняття Конституції України в 1996 році.

Конституція є Основним законом країни, який гарантує кожному громадянину права і свободи, а також визначає політичний устрій держави.

Напередодні державного свята, 26 червня, голова Красилівської РДА Василь Кравчук, заступник голови РДА Олександр Конусь, голова районної ради Василь Пасічник, заступник голови районної ради Микола Білик, привітали працівників установ, організацій, трудові колективи з державним святом, що присвячене 24-ій річниці Конституції України.

Кращі працівники були нагороджені Грамотами районної ради та районної державної адміністрації та подарунками.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, самовіддане виконання службових обов’язків, активну життєву позицію та з нагоди Дня Конституції України:

— МАСЛОВСЬКУ Ніну Георгіївну – директора приватного підприємства  «Красилівський вісник»;

— МАТВІЙЧУК Тетяну Василівну – заступника начальника відділу з питань перерахунків пенсій № 7 управління застосування пенсійного законодавства головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області;

— МЕЛЬНИЧУК Ганну Василівну – завідувача, лікаря-рентгенолога рентгенологічного відділення КНП «Красилівська центральна районна лікарня»;

— ОЛЕКСІЙЧУК Світлану Володимирівну – керівника апарату районної державної адміністрації;

— ПОЛІЩУКА Миколу Яковича – Кременчуківського сільського голову.

 

Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Керівники району привітали присутніх з цим святом.

За особистий внесок розвиток учнівської молоді в туристсько-краєзнавчому напрямку роботи, високий  професіоналізм, активну громадську діяльність та з нагоди Дня молоді нагородили Грамотою районної ради та районної державної адміністрації та символічним подарунком:

— АНДРІЙЧУКА Бориса Володимировича – вчителя фізичного виховання, керівника гуртка Спортивне орієнтування Веселівської ЗОШ I-II ступенів.