4 липня в Україні святкують День Національної поліції України.

На поліцію покладено відповідальне і благородне завдання – захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань, ведення боротьби із злочинністю, забезпечення громадської безпеки. 

Напередодні свята привітати красилівських правоохоронців завітали керівники району: голова Красилівської РДА Василь Кравчук, голова районної ради Василь Пасічник, заступник міського голови Дмитро Склонний.

Вони звернулись до присутніх з вітальним словом з нагоди їх професійного свята – Дня Національної поліції України, подякували за службу, за сумлінне виконання відповідальної та ризикованої справи – забезпечення охорони життя людей та протидії злочинності. Успіхів на цій стежині можна досягнути лише завдяки повсякденній наполегливій праці, відповідальному ставленню до служби, що і роблять наші правоохоронці.

Голова адміністрації та голова районної ради  побажали усім миру, здоров’я, професійних успіхів, сімейного благополуччя та вірної служби на благо українського народу.

Грамотами районної ради та районної державної адміністрації, символічними  подарунками нагороджено за належне надання поліцейських послуг у сфері забезпечення публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави та з нагоди Дня Національної поліції України:

— МОМОТА Олега Володимировича – інспектора сектору реагування патрульної поліції №3 Красилівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, лейтенанта поліції;

— ЮРЧЕНКА Сергія Валерійовича – інспектора сектору реагування патрульної поліції №4 Красилівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, старшого лейтенанта поліції.

Щира подяка правоохоронцям за їх щоденну сумлінну працю, забезпечення законності та правопорядку на території району.