27 вересня 2017 року заступник голови райдержадміністрації Ірина Морозович, начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олена Заїка та голова профкому управління освіти, молоді і спорту райдержадміністрації Володимир Снігур завітали у дошкільні навчальні заклади Красилова з приємною місією, а саме привітати та вручити подарунки працівникам дитячих садочків з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня дошкілля. Також подякували за професіоналізм, за педагогічну мудрість, за любов до дітей, за велике покликання виховувати та навчати дітей.

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху — не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті. І як би нам не здалося дивним, але працівники дитячих садків та інших дошкільних закладів, спільно з батьками та близькими наших дітей, стоять на своєрідній фронтовій передовій нашого спільного, самого найближчого майбутнього.

Звертаючи широку увагу суспільства на цінність дошкільного виховання, проблеми дитячих дошкільних установ і дошкільного дитинства в цілому, в Україні, за даними проекту DilovaMova.com, вихователі та працівники дошкільних установ відзначають своє професійне свято «Всеукраїнський день дошкілля» в останню неділю вересня.

В цей особливий День районна державна адміністрація приєднується до привітань на адресу наших вихователів і всіх дошкільних працівників! Бажаємо їм здоров’я і міцних нервів, хороших зарплат і побільше приємних моментів в їх, так необхідній всім нам праці! Зі Святом!