8 жовтня 2017 року територіальна громада с.Корчівки урочисто відсвяткувала День села.

«Справжня гордість села – його працьовиті й талановиті люди!», – такими словами розпочала свій виступ сільський голова Лариса Гринчук; вона коротко нагадала односельчанам історію рідної громади, розповіла, чим сьогодні живе село, які позитивні зміни відбулись за останній рік, а також звернулася з теплими словами привітань до ветеранів Другої світової війни, учасників антитерористичної операції на сході України, учасників бойових дій в Афганістані та ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, учителів, працівників культури, довгожителів села, багатодітних родин і на знак вшанування вручила їм цінні подарунки.

У святкових урочистостях взяли участь заступники: голови райдержадміністрації – Ірина Морозович і районної ради – Микола Білик. Вони щиро привітали мешканців, побажали їм міцного здоров’я та успіхів, а селу – процвітання та добробуту, вручили квіти та подарунок, а також за традицією подарували святкову хлібину від Красилівської громади.

На свято завітали народний депутат України Андрій Шинькович і депутат районної ради Сергій Качан, який, до речі, пов’язаний із селом родинними зв’язками. Вони також звернулись до присутніх з вітальними словами.

Програма Дня села була надзвичайно насиченою. Ведучі свята постарались не обминути увагою нікого: довгожителів села, багатодітні сім’ї, чорнобильців, юнаків, які служать у війську, новостворені сім’ї та народжених цьогоріч дітей. Усім їм були підібрані вокальні та хореографічні номери.

Різножанрові та запальні виступи артистів, виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва сільських умільців не залишили байдужим нікого. Позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї гарної осінньої днини на урочистості.

Святкування відбулося на славу, бо зібрались усі, хто працює заради добробуту села, хто народився тут і живе й гарними справами славить свою малу батьківщину.