21 грудня 2017 року перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний, голова районної ради Василь Пасічник та заступник міського голови Марина Слободянюк в районному будинку культури привітали працівників енергетичного комплексу району з професійним святом. Урочистості з нагоди відзначення Дня енергетика розпочались з вітальних виступів та нагороджень від керівників району та міста.
Так, Дмитро Васильович у своєму виступі – привітанні зазначив: «Сьогодні неможливо уявити собі життя громадян або розвиток будь-якої галузі народного господарства без електричної енергії, яку Ви своєю наполегливою працею доносите до кожної оселі, кожного підприємства Красилівщини. Саме це робить професію енергетика однією з найнеобхідніших та найпрестижніших. Люди, які присвятили себе енергетиці – стійкі характером, мужні і віддані обраній професії. Нехай завжди вам світить родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги і любові!»
Далі були нагородження. Так, згідно спільного розпорядження голів райдержадміністрації та районної ради за добросовісне відношення до своїх обов’язків, належну організацію роботи та з нагоди Дня  енергетика керівники району нагородили Грамотами районної ради та районної державної адміністрації з врученням подарунків та квітів:

  • КУХТУ Володимира Миколайовича — контролера енергонагляду;
  • ПАРТАСЮКА Валерія Івановича – електромонтера з експлуатації розподільчих мереж;
  • СЕМЕНЮКА Віктора Віталійовича – керівника ОДГ РЕМ.

Також присутніх у залі вітав директор Красилівського РЕМ Ігор Франчук.

Творчі колективи та окремі виконавці району подарували присутнім цікаву концертну програму та гарний настрій.