В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття.

День Святого Миколая  усі діти чекають з великим нетерпінням, адже це свято завжди проходить весело, яскраво і обов’язково з подарунками.

Не винятком є і 2020 рік.

Цьогоріч 18 грудня, напередодні Дня Святого Миколая, заступник голови Хмельницької ОДА Сергій Ткачук, голова Красилівської РДА Василь Кравчук завітали із подарунками в дитячий будинок сімейного типу у місті Красилові.

Керівники області та району привітали діток зі святом, побажали їм зростати здоровими та вірити в дива, які творить Святий Миколай, а також подякували батькам за виховання та розвиток творчих особистостей їх 6 діток.

Після цього заступник голови Хмельницької ОДА Сергій Ткачук та голова Красилівської РДА Василь Кравчук завітали до навчального закладу » Красилівський професійний ліцей», привітали дітей із зимовими святами, зокрема з днем Святого Миколая та подарували дарунки.  Вони побажали усім здоров’я, щастя та здійснення найзаповітніших мрій. 

Цього ж дня голова Красилівської  райдержадміністрації Василь Кравчук із подарунками та привітаннями завітав до дитячого будинку сімейного типу у с.Рублянка, де виховується 10 чудових діток. Василь Миколайович  побажав маленьким жителям району достатку, родинного затишку, успіхів у навчанні, світлого і щасливого майбутнього та здійснення усіх мрій.

Напередодні уже традиційно службою у справах дітей райдержадміністрації відбулось вручення подарунків та солодощів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

В одну із таких сімей 17 грудня в с.Баглайки завітав заступник голови Красилівської  райдержадміністрації Олександр Конусь аби  привітати діток з цим чудовим святом та вручити їм подарунки.

До Дня Святого Миколая відділом освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації було профінансовано придбання подарунків (одягу) для 38 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування шкільного віку. Разом з тим цим діткам вручено солодкий подарунок у навчальному закладі.

Діти – це наше майбутнє! Тож нехай Святий Миколай у цей святковий день принесе усім діткам надію, щастя, здоров’я, здійснення найпотаємніших дитячих мрій та багато приємних подарунків.