7 червня 2017 року у приміщенні адмінбудинку відбувся «День здоров’я», організований фондом «Краще життя» та церквою Адвентистів сьомого дня (АСД) спільно з відділом культури, національностей та релігій райдержадміністрації. Захід став одним із кроків реалізації Указу президента України П. Порошенка № 42/2016 «Про Національну стратегію з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність — здоровий спосіб життя — здорова нація». Голова райдержадміністрації Ніла Островська, заступник голови райдержадміністрації Ірина Морозович, заступник голови районної ради Микола Білик, працівники районної державної адміністрації, районної та міської рад мали змогу послухати лекцію щодо стану здоров’я населення України, побачити світову статистику щодо даного питання та переконатись в тому, що неправильний спосіб життя виливається у певні захворювання, — і навпаки – зміна способу життя приносить позитивні зміни в стан здоров’я  і в загальне самопочуття.

Тож наступний блок був практичним: присутні біля мальовничих стендів могли перевірити, наскільки їх спосіб життя можна назвати «здоровим», пройти вимірювання тиску, росту, ваги,  відсоток жирової тканини в організмі. На підставі отриманих даних спеціальна комп’ютерна програма визначила біологічний вік учасника – як правило, біологічний вік відрізняється від фактичного в залежності від того, які звички у харчуванні та фізичній активності має людина. Також присутні отримали поради як покращити своє самопочуття та уникнути проблем зі здоров’ям. Група медиків та спеціалістів – консультантів здорового способу життя на чолі з директором відділу здоров’я церкви АСД у Подільському регіоні Ольгою Гренишеною, яка і презентувала програму, надавали особисті консультації. Зацікавила відвідувачів виставки презентація та дегустація продуктів здорового харчування від мережі магазинів «Едемський сад». А приємним «бонусом» для учасників став антистресовий масаж.

Голова райдержадміністрації Ніла Островська особисто подякувала організаторам «Дня здоров’я», вручила подяку від райдержадміністрації та районної ради а також пам’ятний сувенір на згадку.