Доводимо до відома суб’єктів підприємництва, які спроможні забезпечити економічний розвиток району (зокрема, створити нові робочі місця та збільшити надходження до місцевих бюджетів), умови та механізм  отримання фінансової підтримки за рахунок обласного бюджету (у додатках за посиланням).

З метою реалізації державної політики підтримки підприємницької ініціативи, створення сприятливих умов для розвитку бізнесу та залучення інвестицій в області впроваджуються заходи програми розвитку малого та середнього підприємництва Хмельницької області на 2017-2018 роки (далі – Програма).

У рамках Програми суб’єктам господарювання надається з 2000 року фінансово-кредитна підтримка за рахунок коштів обласного бюджету для реалізації інвестиційних проектів у пріоритетних напрямах діяльності. Зокрема, за рахунок коштів загального фонду та повторно рефінансованих коштів спеціального фонду обласного бюджету надано фінансову допомогу 185 суб’єктам підприємництва на загальну суму 11,8 млн.гривень.

Фінансування інвестиційних проектів здійснюється через Регіональний фонд підтримки підприємництва по Хмельницькій області відповідно до Порядку використання коштів обласного бюджету, що виділяються на надання фінансово-кредитної підтримки суб’єктам підприємництва, затвердженого рішенням сесії обласної ради від 22.12.2017 №30-17/2017.

Переваги даного стимулюючого механізму фінансової підтримки суб’єктам підприємництва є надання фінансово-кредитної підтримки на поворотній основі за пільговою ставкою на термін до 3-х років та відстрочки погашення суми фінансово-кредитної підтримки від 3 до 6 місяців.

Додаткову інформацію можна отримати від Регіонального фонду підтримки підприємництва по Хмельницькій області (м.Хмельницький, вул.Грушевського, 87, кім.401, тел.(0382)79-57-81, моб.(097)337-16-35, e-mail: khmrfpp_ua@hmukrtel.net).

Порядок використання коштів>>

Перелік необхідних документів для отримання фінансово-кредитної підтримки>>