4 червня 2017 року голова райдержадміністрації Ніла Островська,заступник голови райдержадміністрації Ірина Морозович, заступник голови районної ради Микола Білик взяли участь у поминальній молитві за упокій новопредставленого Архиєпископа-емерита Блаженнішого Любомира Гузара, яку провів настоятель української греко-католицької церкви Рівноапостольного князя Володимира отець Ігор в стінах храму.

Після молитви отець Ігор зазначив, що Любомир Гузар не залишив текстового духовного заповіту як такого, але його життя, його вислови, серед яких був вислів: «Молітеся та працюйте!», залишаться в пам’яті людей назавжди.

Поминальні літургії відбулися 1—3 червня у Львові, 3 червня відбулася піша скорботна хода вулицями Львова від Собору Святого Юра до церкви Св. Михаїла, яка належить до монастиря монахів-студитів, одним з яких був кардинал Гузар. Після цього траурний кортеж виїхав до Києва, де тіло спочилого патріарха було виставлено у архікафедральному Патріаршому соборі Воскресіння Христового УГКЦ. Протягом перших двох днів Зелених свят 4-5 червня відбувалося прощання. Проститися з ієрархом прийшли тисячі киян, не лише греко-католики, але й православні та віруючі інших віровизнань. Президент України Петро Порошенко, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та Секретар РНБОУ Олександр Турчинов 4 червня 2017 року попрощалися з Любомиром Гузаром та висловили слова пошани до визначного релігійного діяча.

Увечері 4 червня в Соборі під проводом Верховного Архієпископа Києво-Галицького Святослава Шевчука було відслужено чин похорону спочилого владики.

Похований за великого скупчення людей, за участі найповажніших архиєреїв УГКЦ, представників інших конфесій та віровизнань, дипломатичного корпусу 5 червня 2017 року в День св. Духа у крипті Патріаршого собору Воскресіння Христового УГКЦ в місті Києві. На поховання приїхали представники з усього світу, зокрема легат Папи Римського секретар Конгрегації Східних Церков архієпископ Кирил Васіль.