02.07.2020 року відбулися засідання робочої групи та засідання районної комісії щодо пасажирських перевезень у Красилівському районі, а саме:

  1. засідання районної робочої групи з питань забезпечення дотримання чинного законодавства при організації та здійсненні перевезень пасажирів автомобільним транспортом загального користування в районі під головуванням голови робочої групи, заступника голови райдержадміністрації Конуся Олександра за участі членів робочої групи та представників офіційних перевізників Красилівського району.

Зокрема,  обговорено заяви перевізників щодо зміни графіків рейсів при здійсненні перевезень пасажирів автомобільним транспортом загального користування в районі.

При обговоренні даних питань було заслухано позиції представників офіційних перевізників, членів робочої групи, письмові пояснення органів місцевого самоврядування. Прийнято відповідні позитивні  рішення щодо погодження зміни графіків рейсів за відповідними маршрутами пасажирських перевезень по Красилівському району із врахуванням діючих протиепідемічних (карантинних)  заходів.

Крім цього,  робоча група звертала увагу на дотриманні умов передбачених договірними відносинами щодо надання послуг із перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування.

  1. засідання районної комісії з обстеження пасажирських перевезень на міських, приміських маршрутах та визначення коефіцієнта співвідношення кількості безоплатних і платних пасажирів на цих маршрутах під головуванням голови районної комісії, заступника голови райдержадміністрації Конуся Олександра за участі членів комісії.

Зокрема на засіданні комісії було заслухано пропозиції членів комісії та вирішено питання щодо визначення коефіцієнта співвідношення кількості безоплатних і платних пасажирів на цих маршрутах на ІІІ квартал 2020 року. Прийнято рішення застосувати коефіцієнт 1,0 до перевезеної кількості пільговиків за даними автостанції.