16-19 липня у Білій Церкві зібралися 224 спраглих до змагань спортсмени для участі у командному чемпіонаті України в олімпійських видах програми та у чемпіонаті України в командній гонці серед чоловіків, жінок, юніорів та юніорок. Хмельницьку область представляли 18 учасників.

За чотири змагальні дні наші спортсмени вибороли достойні місця. У командних гонках Юніори – найкращі, 1 місце. Так, золоті медалі здобули Савчук Іван, Стецюк Вадим та Звірановський Давид (команда Хмельницька обл-мікс). Юніорки – 2 місце. Срібні медалі у Нагуляк Дарини, Плоцідим Анастасії, Сафронюк Наталії, Чорної Олександри.

У індивідуальній гонці на час Юніорки знову були другі, поступившись збірній Миколаївської області. П’ятеро спортсменок команди отримали срібні медалі – Нагуляк Дарина, Плоцідим Анастасія, Ситник Діана, Сафронюк Наталія, Чорна Олександра. Команди жінок та юніорів зупинилися за крок до п’єдесталу, у своїх категоріях посіли четверті місця.

В останній день у групових гонках знову з медалями. Юніори – другі, срібло у Стецюка Вадима та Шаронова Артема. Жінки – треті. Три бронзових медалі вибороли Пархомюк Вікторія, Беляк Дарина та Слободян Ірина у складі змішаної команди Хмельницька обл.-мікс. Близькою до призового місця у цьому виді була і команда юніорок – 4 місце.

Вітаємо спортсменів та тренерів міської ДЮСШ департаменту освіти та обласної школи вищої спортивної майстерності! Гідно довели, що тримали себе у гарній формі в складних умовах карантинних обмежень.