07 лютого 2018 року минає два роки з моменту загибелі нашого земляка, воїна-патріота Олександра Кшевіцького, який героїчно захищав нашу рідну Україну від російського агресора на сході держави. Саме в цей день, пом’янути Олександра, на його могилу прийшли перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний, голова районної ради Василь Пасічник, міський голова Ніла Островська, Щиборівський сільський голова Іван Болюх та секретар сільської ради Ольга Ясюк. В скорботному мовчанні керівники помолились за його упокій та поклали квіти на могилу воїна. Спочивай з Богом, Олександре! Пам’ять про тебе та твій героїзм назавжди залишиться в наших серцях!

Коротка історична довідка

Олександр Антонович Кшевіцький народився 6 серпня 1988 року в с.Радісному.

Закінчив Радісненську ЗОШ І-ІІІ ст. З 2005 року навчався у Красилівському професійно-технічному ліцеї. Протягом 2006–2007 років ніс службу у Збройних силах України.

Після повернення зі служби проживав і працював у рідному селі. 

У квітні 2015 року був мобілізований Старокостянтинівсько-Красилівським об’єднаним районним військовим комісаріатом. Після навчання на Яворівському полігоні в квітні був призваний до лав Збройних сил. З червня 2015 року брав участь в АТО у званні старшого солдата 24-ї окремої механізованої бригади. Під час виконання службового обов’язку неподалік селища Трьохізбенка, на Луганщині, отримав смертельне поранення. Помер 7 лютого 2016 року у шпиталі міста Сєвєродонецьк.

12 лютого 2016 року мужнього воїна поховали в рідному селі Радісному.

На фасаді Радісненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. на честь вшанування пам’яті колишнього випускника навчального закладу встановлено меморіальну дошку.