На виконання доручення Державної служби України у справах ветеранів війни , тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України. з метою належного виконання в поточному році

бюджетної програми КПКВК 1501040 «Заходи із психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, забезпечення санаторно-курортним лікуванням із застосуванням сучасних технологій постраждалих учасників Революції Гідності , учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та луганській областях», управлінню соціального захисту населення в поточному році виділено кошти в розмірі 117124 грн. для придбання 9 путівок ( вартість путівки 11988 грн.) на оздоровлення учасників антитерористичної операції , станом на 01.02.2020 року укладено договори з санаторно-курортними закладами у яких будуть оздоровлюватися учасники АТО.

           Також виділені кошти в розмірі 80703 грн. (курс реабілітації  вартістю 11529 грн.)  для проходження психологічної реабілітації 7 учасників антитерористичної операції. Всі договори укладені.

           Учасники антитерористичної операції самостійно обирають лікувальні заклади для оздоровлення.

           Для проведення професійної адаптації.  з коштів Державного бюджету виділено  12000 грн.,для навчання  трьох учасників АТО  в автошколі за спеціальністю « водій».

           Двоє із яких уже розпочали навчання.