Партію сучасних потужних вантажівок МАЗ – 6317 фахівці Центральної автомобільної бази зберігання та ремонту, що дислокується на Хмельниччині, підготували та передали частині забезпечення ВМС України.

Це сучасний бортовий повнопривідний автомобіль підвищеної прохідності. Він може долати двометрові броди і пересуватися по глибоких коліях до 70 см. Великий кліренс, багатоступенева трансмісія, система зміни тиску повітря в шинах, блокування диференціалів і широкопрофільні шини дозволяють автомобілю здійснювати марш в складі автопоїзда з масою до 55 тон та забезпечує безперешкодне пересування по пересіченій місцевості. Машина легко справляється з крутими підйомами.

– Ці нові сучасні автомобілі прийдуть на заміну вже морально застарілим КАМАЗам і значно підсилять наші бойові спроможності. Невдовзі ми вирушаємо на ротацію в район проведення ООС, і саме наявність таких потужних автівок дасть нам можливість швидко і оперативно доставляти військові вантажі за призначенням, – інформує командир відділення старший сержант Едуард Шевченко.

     

#АрміяInform_Хмельницький.