Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території виробничого комплексу з метою формування меж земельної ділянки та визначення  цільового призначення,  розташованої за межами населених пунктів на території  Яворовецької  сільської ради Красилівського району Хмельницької області

  1. Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації.

Проект детального  плану території виробничого комплексу з метою формування меж земельної ділянки та визначення  цільового призначення,  розташованої за межами населених пунктів на території  Яворовецької  сільської ради Красилівського району Хмельницької області розроблено на підставі розпорядження голови Красилівської районної державної адміністрації від  14.04.2017 № 105/2017-р «Про розроблення детального плану території земельної ділянки за межами населених  пунктів на території Яворовецької  сільської ради Красилівського району Хмельницької області відповідно до проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки» з метою обґрунтування потреби формування земельної ділянки, що знаходиться в державній власності з послідуючою передачею в оренду ТОВ «Агропартнер-1», для визначення  цільового призначення  з відображенням існуючого функціонального використання  земельної ділянки та формування принципів планувальної організації  забудови, з визначенням  всіх планувальних  обмежень використання території згідно з будівельними  нормами та санітарно-гігієнічними вимогами.

В проекті опрацьовано планувальне рішення використання та забудови території охопленої ДПТ 23,5 га. Запроектовані земельні ділянки, площею 7,7712 знаходяться за межами с.Яворівці, Красилівського району Хмельницької області.

На основі комплексної оцінки території, з врахуванням раніше розробленої містобудівної документації, даним детальним планом території прийнято рішення щодо комплексного розвитку території проектування із розташуванням виробничого комплексу.

Проект розроблений у відповідності до Земельного Кодексу України, Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про автомобільні дороги», ДСП 173-96  «Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів»,  ДБН Б.1.1.14-2012 «Склад та зміст детального плану території ”, ДБН Б. 2.2 -5:2011 «Благоустрій територій», Схеми планування  території Хмельницької області.

  1. Основні техніко – економічні показники.

На території проектування  розташований діючий тваринний комплекс по вирощуванню свиней з розташуванням 2-х свинарників, третій свинарник  потребує реконструкції і два проектних. Проектом передбачено розміщення на території проектування водонапірної вежі, 2-х водозабірних свердловин (існуючої  та проектної), трансформаторної підстанції, 2-х прохідних (існуюча та проектна), адміністративної будівлі та санітарної лабораторії в одній будівлі, двох санітарних резервуарів (один існуючий біля прохідної, та другий – біля заїзду на територію кормоскладу), насосної станції, адміністративної будівлі, два відкритих сховища рідкого гною  та дворової вбиральні. Даним детальним планом  на території проектування також передбачено розташування  цеху по виробництву комбікормів, який підлягає перепрофілюванню з існуючого недіючого приміщення гаражу.

При розробці даного ДПТ передбачено комплексний благоустрій території, зокрема:благоустрій вулиць та проїздів, влаштування тротуарів, доріжок, збереження та впорядкування зелених насаджень.

  1. Відомості про замовника та розробника проектів містобудівної документації та підстави для їх розроблення

 Замовник: Красилівська районна державна адміністрація Хмельницької області.
 Розробник:  ТОВ «ЗАЦ «КАРАТ»

Фінансування робіт здійснювалось за кошти ТОВ «Агропартнер-1».

  1. Інформація про місце і строки ознайомлення з проектом детального плану території виробничого комплексу з метою формування меж земельної ділянки та визначення цільового призначення,  розташованої за межами населених пунктів на території  Яворовецької сільської ради.

Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту детального плану території триватиме  один місяць з дня оприлюднення оголошення

Ознайомитися з матеріалами проекту  детального плану території можливо з  09 серпня до  09 вересня 2017 року,  в робочі дні з 08.00 години до 12.00 години в приміщенні Красилівської райдержадміністрації, за адресою: м.Красилів, вул.Незалежності, 2, каб.111.  та на офіційному веб-сайті Красилівськоїї райдержадміністрації.

  1. Інформація про посадову особу органу, відповідальну за організацію розгляду пропозицій.

Особа відповідальна за організацію розгляду пропозицій: завідувач сектору містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Дузєва Марія Миколаївна (тел.4-29-68).

  1. Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій

Подання та прийом пропозицій здійснюється протягом одного місяця з дня оприлюднення повідомлення. Пропозиції до проекту детального плану території приймаються з 09.08.2017 року до 09.09.2017 року.

  1. Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів.

Громадські обговорення  відбудуться о 13 годині, 11 вересня 2017 року, у сільському будинку культури, за адресою: с.Яворівці, Красилівський р-он, Хмельницька обл.

Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати: 
1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; 
2) юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;

4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію; 

5) народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції, подані особами, не визначеними пунктом 7 цього Порядку, або подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Відповідно до ч. 6 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» ( 3038-17 ) пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. 

Графічні матеріали детального плану території додаються в електронному вигляді :

1.Схема розташування земельної ділянки у планувальній структурі району;

2.План існуючого використання території поєднаний зі схемою існуючих планувальних обмежень;

3.Проектний план поєднаний зі схемою проектних планувальних обмежень, схемою організації руху транспорту та пішоходів.