Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території тваринницького комплексу  за межами населених пунктів Печеської  сільської ради Красилівського району Хмельницької області з метою формування меж земельної ділянки та визначення її  цільового призначення.

  1. Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації.

Проект детального  плану території тваринницького комплексу  за межами населених пунктів Печеської  сільської ради Красилівського району Хмельницької області розроблений на підставі розпорядження голови Красилівської районної державної адміністрації від  13.09.2018 р.  № 258/2018-р «Про розроблення детального плану території за межами населених пунктів Печеської  сільської ради Красилівського району Хмельницької області» з метою виявлення та уточнення територіальних ресурсів під реконструкцію з добудовою тваринницького комплексу та обґрунтування потреби формування нової земельної ділянки, що знаходиться в державній власності  та передбачається в оренду ТОВ «Агропартнер-1» згідно проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 21 га, згідно з державними будівельними нормами та санітарно – гігієнічними вимогами.

Проект розроблений у відповідності до Земельного Кодексу України, Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про автомобільні дороги», ДСП 173-96  «Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів»,  ДБН Б.1.1.14-2012 «Склад та зміст детального плану території ”, ДБН Б. 2.2 -5:2011 «Благоустрій територій», Схеми планування  території Хмельницької області.

  1. Основні техніко – економічні показники.

На час розроблення ДПТ, на проектованій території є забудова (прохідна, шість корівників, один 4-рядний корівник, свинарник – маточник, два свинарники, пункт штучного занасінення, млин разовий, насосна станція, водонапірна  свердловина, закрита трансформаторна підстанція, господарські будівлі.

Даним детальним планом було визначено за доцільне розташування на території проектування тваринницького комплексу (адміністративної будівлі, корівника отелення, корівника для сухостійного періоду, телятника, двох навісів, двох корівників дійного поголів’я, адміністративно – побутового корпусу, силосних і сінажних траншей, будівлі вагової, вагової платформи, складу кормів, гноєсховища, місця зберігання соломи, двох відкритих автомобільних стоянок, будівлі насосної станції, водозабірної  свердловини, шести пожежних резервуарів, двох очисних споруд побутової каналізації, майданчика для сміттєзбірних контейнерів, закритої трансформаторної підстанції).

При розробці даного ДПТ передбачено комплексний благоустрій території, зокрема:благоустрій вулиць та проїздів, влаштування тротуарів, доріжок, збереження та впорядкування зелених насаджень.

  1. Відомості про замовника та розробника проектів містобудівної документації та підстави для їх розроблення

 Замовник: Красилівська районна державна адміністрація Хмельницької області.
 Розробник:  ТОВ «ЗАЦ «КАРАТ»

Фінансування робіт здійснювалось за кошти ТОВ «Агропартнер-1».

  1. Інформація про місце і строки ознайомлення з проектом детального плану території тваринницького комплексу за межами населених пунктів Печеської сільської ради Красилівського району Хмельницької області

Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту детального плану території триватиме  один місяць з дня оприлюднення оголошення

Ознайомитися з матеріалами проекту  детального плану території можливо з  29 листопада по  29 грудня  2018 року,  в робочі дні з 08.00 години до 12.00 години в приміщенні Красилівської райдержадміністрації, за адресою: м.Красилів, вул.Незалежності, 2, каб.111.  та на офіційному веб-сайті Красилівськоїї райдержадміністрації.

  1. Інформація про посадову особу органу, відповідальну за організацію розгляду пропозицій.

Особа відповідальна за організацію розгляду пропозицій: завідувач сектору містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Дузєва Марія Миколаївна (тел.4-29-68).

  1. Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій

Подання та прийом пропозицій здійснюється протягом одного місяця з дня оприлюднення повідомлення. Пропозиції до проекту детального плану території приймаються з 29 листопада по  29 грудня 2018 року.

  1. Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів.

Громадські обговорення  відбудуться о 10 годині, 03 січня  2019 року, у актовому залі Печеської ЗОШ І-ІІІ ступенів, за адресою: вул.Миру  с.Печеськи, Красилівський р-он, Хмельницька обл.

Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати: 
1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; 
2) юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;

4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію; 

5) народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції, подані особами, не визначеними пунктом 7 цього Порядку, або подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Відповідно до ч. 6 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» ( 3038-17 ) пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. 

Графічні матеріали детального плану території додаються в електронному вигляді :

1.Проектний план поєднаний зі схемою проектних планувальних обмежень, схемою організації руху транспорту та пішоходів.

Model