Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території для будівництва комплексу по переробці, обробці і зберіганню сільськогосподарської продукції по вул. Лісовій в с. Кузьмин Красилівського р-ну, Хмельницької обл.

  1. Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації.

Проект детального  плану території для будівництва комплексу по переробці, обробці і зберіганню сільськогосподарської продукції по вул. Лісовій в с. Кузьмин Красилівського р-ну, Хмельницької обл. розроблено на підставі розпорядження Кузьминської сільської ради від 12.05.2017 № 22-р «Про надання дозволу на розроблення детального плану території в с. Кузьмин на земельну ділянку по вул. Лісова 76, площею 0,8762 га»та розпорядження Красилівської райдержадміністрації від 28.07.2017 р. №210/2017-р «Про розроблення детального плану території за межами Кузьминської сільської ради Красилівського району, Хмельницької області» з метою обґрунтування потреби формування земельної ділянки, що знаходиться в державній власності з послідуючою передачею в оренду ТОВ «Агрокрай», для визначення  цільового призначення  з відображенням існуючого функціонального використання  земельної ділянки та формування принципів планувальної організації  забудови, з визначенням  всіх планувальних  обмежень використання території згідно з будівельними  нормами та санітарно-гігієнічними вимогами.

В проекті опрацьовано планувальне рішення використання та забудови території охопленої ДПТ в с. Кузьмин площею 0,8762 га (кадастровий номер 6822785500:01:002:0091) та за межами населеного пункту Кузьминської сільської ради площею 1,2888 га (номер 6822785500:03:005:0108).

На основі комплексної оцінки території, з врахуванням раніше розробленої містобудівної документації, даним детальним планом території прийнято рішення щодо комплексного розвитку території проектування із розташуванням виробничого комплексу.

Проект розроблений у відповідності до Земельного Кодексу України, Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про автомобільні дороги», ДСП 173-96  «Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів»,  ДБН Б.1.1.14-2012 «Склад та зміст детального плану території ”, ДБН Б. 2.2 -5:2011 «Благоустрій територій», Схеми планування  території Хмельницької області.

  1. Основні техніко – економічні показники.

п/п

Найменування Одиниця

 виміру

Показник
1. Площа ділянки
всього: га 2,1650
у тому числі:

— площа забудови (будівель всього)

 

м2

 

3066,9

— площа твердого покриття м2 2540,0
— площа озеленення              м2 16043,0
2. Виробнича потужність (зберігання) т

 

2000

 

3. Виробнича потужність (переробки) т/год Товарне зерно – 40

Насінєве зерно – 10

 

На території розташовані дві будівлі бувшої молочно-товарної ферми, які будуть реконструйовані і прилаштовані під склади для зберігання зерна.

На ділянці, окрім згаданих вище будівель, мають розміщуватись адмінбудівля з прохідною, пункт охорони, трансформаторні підстанції, цех по переробці і обробці сільськогосподарської продукції, дільниця сушіння зерна, будівля розвантаження і завантаження зерна, вага автомобільна, склад, навіс, тощо.

  1. Відомості про замовника та розробника проектів містобудівної документації та підстави для їх розроблення

 Замовник: Красилівська районна державна адміністрація Хмельницької області.
 Розробник:  Підприємство «Проектна майстерня «ЗОДЧИЙ»

Фінансування робіт здійснювалось за кошти ТОВ «Агрокрай».

  1. Інформація про місце і строки ознайомлення з проектом детального плану території.

Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту детального плану території триватиме  1 календарний місяць з дня оприлюднення оголошення.

Ознайомитися з матеріалами проекту  детального плану території можливо з  05.09.2017 року,  в робочі дні з 08.00 години до 12.00 години в приміщенні Красилівської райдержадміністрації, за адресою: м.Красилів, вул.Незалежності, 2, каб.111.  та на офіційному веб-сайті Красилівськоїї райдержадміністрації.

  1. Інформація про посадову особу органу, відповідальну за організацію розгляду пропозицій.

Особа відповідальна за організацію розгляду пропозицій: завідувач сектору містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Дузєва Марія Миколаївна (тел.4-29-68).

  1. Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій

Подання та прийом пропозицій здійснюється протягом 1 місяця з дня оприлюднення повідомлення. Пропозиції до проекту детального плану території приймаються з 05.09.2017 року до 05.10.2017 року.

  1. Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів.

Громадські обговорення  відбудуться в 11 годині, 06 жовтня 2017 року, у приміщенні офісу ТОВ «Агрокрай», за адресою: Хмельницька область, Красилівський район, село Кузьмин, вулиця Лісова 76.

Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати: 
1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; 
2) юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;

4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію; 

5) народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції, подані особами, не визначеними пунктом 7 цього Порядку, або подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Відповідно до ч. 6 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» ( 3038-17 ) пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. 

  1. Графічні матеріали детального плану території додаються в електронному вигляді :
  2. Схема розташування земельної ділянки у планувальній структурі району;
  3. План існуючого використання території поєднаний зі схемою існуючих планувальних обмежень;
  4. Проектний план поєднаний зі схемою проектних планувальних обмежень, схемою організації руху транспорту та пішоходів.