07 травня 2018 року відбулось чергове спільне обстеження торгівельних об’єктів    м. Красилів та Волицького старостинського округу. В процесі спільної роботи районної та міської робочих груп проведено обстеження 9 торговельних закладів і перукарні в м. Красилів по вул. Грушевського, та у селах Волиця, Дубище, в  ході якого надано  роз’яснення вимог чинного законодавства щодо використання праці найманих осіб, порядку їх оформлення.

Представником Держпродсопживслужби надаються рекомендації щодо умов зберігання та продажу продовольчих товарів. Для торгівельних об’єктів із підакцизними товарами представником Красилівської ОДПІ надаються роз’яснення щодо обов’язкового наданням фіскальних чеків споживачам та дотримання часового обмеження продажу алкогольних напоїв.

За результатами обстеження робочою групою складено 1 акт за дотриманням роботодавцем законодавства щодо укладання трудового договору, оформлення трудових відносин з працівниками (найманими особами) (перукарня «Монна Ліза» ФОП Гринчук Л.А. ).

Окрім того, в практично в усіх обстежуваних продуктових магазинах у   с. Волиця, Дубище виявлені факти відсутності медичних книжок у продавців, наявні порушення умов зберігання продуктів та товарного сусідства. Магазини потребують генерального прибирання.