Уже сімнадцятий рік поспіль з ініціативи Міністерства молоді та спорту України, Національного агентства України з питань державної служби та Центрального комітету профспілки працівників державних установ України проводиться Спартакіада серед збірних команд державних службовців всіх регіонів України. На всіх етапах Спартакіади проводяться змагання з мініфутболу (футзалу), волейболу, тенісу настільного, шахів та шашок у відповідності з діючими правилами змагань, затвердженими федераціями з видів спорту. Головною метою змагань є залучення державних службовців до занять фізичною культурою і спортом, зміцнення їх здоров’я та пропаганди здорового способу життя.

17 червня в м. Хмельницькому на стадіоні «Поділля» збірна команда державних службовців Красилівського району на чолі із головою районної державної адміністрації Нілою Островською та заступником голови Іриною Морозович взяла участь в урочистій церемонії відкриття Спартакіади серед державних службовців Хмельниччини у 2017 році. Незважаючи на примхи походи, на спортивній арені зібралося 29 команд з обласної державної адміністрації та її структурних підрозділів, районних державних адміністрацій, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади в області, загалом близько 400 учасників.

За результатами Спартакіади 2016 року, під звуки Державного Гімну України право підняти Державний прапор України було надано державним службовцям Красилівщини. А гарний настрій усім учасникам відриття подарував юний подільський талант, переможець багатьох конкурсів Арам Аракелян.

Цьогоріч обласна Спартакіада стала не менш знаковою для Красилівщини. Ми привезли три призових місця із п’яти ігрових видів спорту. Золото по тенісу настільному серед жінок виборола Лариса Дидюк, срібні медалі до загального заліку команди принесли гравці волейбольної команди (Інна Семерук, Василь Дидюк, Дмитро Шахрай, Неля Островська, Микола Венгренюк, Петро Вознюк, Пальчинський Руслан) та бронзу із шашок серед чоловіків здобув Валерій Лось. У загальнокомандному заліку команда державних службовців нашого краю посіла третє місце.  

Дякуємо усім учасникам змагань, всім хто підтримав та долучився до організації участі нашої спортивної команди! Також, висловлюємо слова подяки директору ДП ПАТ «Оболонь» Красилівське» Валерію Пейку, директору ФК «Случ-Красилів» Петру Пенчаку та тренеру Красилівської дитячо-юнацької спортивної школи Олександру Ковтонюку за надану допомогу.   

Сподіваємося, що команда державних службовців Хмельницької області, сформована із переможців та кращих спортсменів цьогорічних обласних змагань гідно представлятиме нашу область на ХVІІ Всеукраїнській Спартакіаді державних службовців, як це було і в минулому році.