10 грудня 2018 року в великому залі адмінбудинку відбулось засідання Ради регіонального розвитку Красилівського району. Перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний звернувся до присутніх у залі представників місцевих громад, підприємств та організацій, громадськості району з вітальними словами та озвучив порядок денний засідання, на якому, також, були присутні голова районної ради Василь Пасічник та міський голова Ніла Островська.

Що зроблено, які реалізовувались програми та проекти регіонального розвитку впродовж 2015-2018 років, на початку засідання Ради коротко озвучив Дмитро Склонний. Зокрема, очільник району сконцентрував увагу присутніх на найбільш проблемних питаннях, які довелось вирішувати: забезпечення питною водою домогосподарств району, ремонту та утримання комунальних доріг, доріг загального користування місцевого значення, розвиток інфраструктури та освітлення населених пунктів району.

Про реалізацію програм та проектів регіонального розвитку та про перспективи розвитку у сфері охорони здоров’я присутнім розповів головний лікар Центральної районної лікарні Денис Дудко, який також відзначив, що за 2015-2018 роки сталися значні позитивні зміни, як в фінансуванні медичної галузі району, що дало можливість придбати чимало новітнього медичного обладнання та провести ремонти приміщень лікарень, так і в наданні якісних медичних послуг жителям краю.

Головний спеціаліст відділу освіти управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Наталія Свистун ознайомила присутніх з розвитком освітньої галузі району, де також є значні досягнення за останні чотири роки. Зокрема,  ремонти, переоснащення матеріальної бази шкіл району, оптимізація мережі малокомплектних закладів освіти, організація підвезення учнів, створення опорних закладів освіти тощо.

З позитивною фінансовою динамікою зростання доходів та видатків, завдяки бюджетній децентралізації, присутніх ознайомила начальник фінансового управління райдержадміністрації Наталія Кобильчук.

В свою чергу, міський голова Ніла Островська поділилась успіхами та досягненнями не так давно створенної Красилівської міської територіальної громади. Вкотре, Ніла Василівна закликала присутніх у залі представників місцевих громад не зволікати з впровадженням реформи децентралізації, адже на власному досвіді переконавшись, що дана реформа приносить тільки позитивні результати.