23 березня 2017 року в малому залі адмінбудинку  відбулось чергове зібрання щодо фінансової підтримки футбольного клубу „Случ-Красилів” за участю заступника голови Красилівської райдержадміністрації Ірини Морозович, за участю Красилівського міського голови Анатолія Жовтана, відомого футболіста Сергія Ковальця, голови Хмельницької обласної федерації футболу Ігора Хібліна, президента ФК „Случ-Красилів” Володимира Федченка, директора ФК „Случ-Красилів” Петра Пенчака, тренера ФК „Случ-Красилів” Андрія Будника, представників підприємств, установ, організацій міста, фізичних осіб-підприємців, ветеранів футболу та вболівальників.

На початку зустрічі Сергій Ковалець та Ігор Хіблін наголосили на важливості консолідації зусиль для підтримання й розвитку футбольних традицій Красилівщини.

Президент ФК „Случ-Красилів” Володимир Федченко та директор ФК „Случ-Красилів” Петро Пенчак повідомили усім про початок тренувань футбольної команди для участі у Чемпіонаті та Кубку Хмельницької області з футболу, а також звернулись до присутніх з проханням матеріально підтримати ФК „Случ-Красилів” в межах своїх фінансових можливостей.

В свою чергу Ірина Володимирівна повідомила присутнім, що діє районна програма розвитку фізичної культури та спорту згідно якої одним із пунктів передбачено сприяти фінансуванню футбольного клубу „Случ-Красилів”, а Анатолій Іванович довів до відома, що міська рада виділила фінансову допомогу у розмірі 50 тис.грн. та при уточненні бюджету найближчим часом ще буде виділено така ж сума.

Учасники зібрання запрошують усіх небайдужих до розвитку футболу в м. Красилів матеріально підтримати ФК „Случ-Красилів”: р/р 26009521629 в АТ „Райффайзен Банк „Аваль”, МФО 380805, ЄДРПОУ 40437515. Адреса громадської організації Футбольний Клуб „Случ-Красилів”: вул. Центральна, 4, м. Красилів. Тел.: 0676089021.