14 березня 2017 року в малому залі адмінбудинку відбулось зібрання, в ході якого обговорено організаційні та фінансові питання функціонування футбольного клубу „Случ-Красилів”.

В зібранні взяли участь голова райдержадміністрації Ніла Островська, голова районної ради Василь Пасічник, міський голова Анатолій Жовтан, президент ФК „Случ-Красилів” Володимир Федченко, директор ФК „Случ-Красилів” Петро Пенчак, тренер ФК „Случ-Красилів” Андрій Будник, представники ТОВ „МАНН+ХУММЕЛЬ ФІЛЬТРЕЙШН ТЕКНОЛОДЖІ УКРАЇНА”, ДП „Красилівський агрегатний завод”, ТОВ „Красилівський елеватор АІК”, ДП ПАТ „Оболонь” „Красилівське”, ТОВ „Завод „АТОНМАШ”, Красилівської філії ЛВУМГ „Київтрансгаз”, Красилівської районної спілки споживчих товариств, ТОВ „Штефанік-Арсенюк”, фізичні особи-підприємці, ветерани футболу та вболівальники. 

Президент ФК „Случ-Красилів” Володимир Федченко ознайомив присутніх з видатками на утримання футбольної команди у 2016 році та фінансовими потребами на 2017 рік.

Голова райдержадміністрації Ніла Островська та голова районної ради Василь Пасічник запропонували одному з депутатів районної ради, який був присутній на зібранні, винести пропозицію щодо можливості фінансування футбольного клубу на розгляд депутатів районної ради під час сесійного засідання районної ради, яке відбудеться 24 березня 2017 року. 

В свою чергу, міський голова Анатолій Жовтан відмітив, що розвиток в м.Красилів футболу та функціонування міської футбольної команди сприяє залученню до спорту молоді, є запорукою змістовного дозвілля та популяризації здорового способу життя. Анатолій Жовтан повідомив, що при формуванні бюджету міста на 2017 рік передбачено кошти на покращення матеріально-технічної бази футбольного клубу в сумі 50,00 тис. грн.

Присутні на зібрані домовились про чергову зустріч 23.03.2017 року о 9 год. 30 хв. в малому залі адмінбудинку на пл. Незалежності, 2  в м. Красилів для подальшого питання фінансової підтримки ФК „Случ-Красилів”.

Учасники зібрання запрошують усіх небайдужих до розвитку футболу в м. Красилів взяти участь у зібранні, яке відбудеться 23.03.2017 року о 9 год. 30 хв. (адмінбудинок), та матеріально підтримати ФК „Случ-Красилів” в межах своїх фінансових можливостей.