12 квітня 2018 року перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний провів нараду з Чернелівським сільським головою, керівником Красилівської філії ДП «Хмельницький облавтодор», орендарями земель на території Чернелівської сільської ради.

Метою наради стало обговорення питання щодо співфінансування ремонту ділянки дороги, яка веде до села Сорокодуби. На початку наради керівником Красилівської філії ДП «Хмельницький облавтодор» Віктором Панченком було озвучено приблизний кошторис поточного ремонту, зазначеної вище ділянки дороги, який коливається в межах 70-80 тис.грн.

За результатами обговорення даного питання було досягнуто домовленості про співфінансування поточного ремонту дороги, а дольові участі розподілились наступним чином: Чернелівська сільська рада – 50 тис.грн., ФГ «Сорокодуби» — 15 тис.грн., ТОВ «Агрокрай» — 15 тис.грн.. Також досягнуто попередньої згоди з орендарями земель, в яких в оренді перебуває незначна кількість площ землі, про допомогу в придбанні паливно-мастильних матеріалів для проведення ремонту дороги.

Ще раз дякуємо усім орендарям, хто долучається до фінансування ремонту автошляхів району.