З метою об’єднання зусиль  та удосконалення співпраці з соціальними партнерами у сфері професійної орієнтації шкільної молоді Красилівським районним центром зайнятості спільно з Красилівською райдержадміністрацією 13 лютого 2017 було організовано засідання круглого столу на тему: „Об’єднання зусиль соціальних партнерів щодо шляхів побудови професійної кар’єри молоді”. В засіданні взяли участь заступник голови райдержадміністрації Морозович І.В., начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Заїка О. М., методист управлііння освіти Щиборовська Т. В., заступники директорів шкіл міста з виховної роботи, директор Будинку творчості для дітей та юнацтва.

 Відкриваючи захід, директор центру зайнятості Римарчук О. В. проінформувала  присутніх про стан ринку праці та молодіжне безробіття.

Ірина Морозович  сказала, що піднімається дуже важливе та актуальне питання та наголосила на важливості співпраці усіх соціальних партрнерів в профінформаційній роботі з шкільною молоддю, батьками та педагогічними колективами навчальних закладів. Олена Заїка розповіла про профорієнтаційну роботу із шкільною молоддю, що проводиться управлінням освіти.

Провідний фахівець з профорієнтації Павлюк Л. М. презентувала профорієнтаційний проект «Розпочни кар’єру з професійного навчання!»,  метою якого є підняття престижу робітничих професій.

Провідний фахівець з питань зайнятості Валігура В. Л. інформувала про можливості служби зайнятості щодо організації професійного навчання.

Учасники круглого столу обговорили перспективи спільної діяльності спрямованої на активізацію профорієнтаційної роботи серед молоді, затвердили план реалізації профорієнтаційного проекту «Розпочни кар’єру з професійного навчання!»,  заходи з безробітними –учасниками проекту та учнями шкіл району та обговоривши проект, виробили рекомендації щодо конкретних дій з боку соціальних партнерів щодо підвищення профорієнтаційної роботи серед шкільної та непрацюючої молоді.