Новорічне привітання Президента України Петра Порошенка зворушило мільйони українців – ми згадали основні події року, що минув, – презентацію українського літака «Мрія», перемогу Джамали на Євробаченні, перемоги паралімпійців, упровадження системи державних закупівель «Прозоро», укриття четвертого енергоблоку Чорнобильської АЕС, націоналізацію «Приватбанку» і переконались, що Україна  рухається вперед правильним шляхом, хоча й він важкий і супротив зовнішніх і внутрішніх ворогів української державності  великий.

Для Красилівщини  рік, що минув, також був не простим, насиченим і плідним.  Нам усім спільно вдалось реалізувати більшість  задуманого, особливо радує те, що багато справ робилося  вперше:

– вперше  розпочато ремонт доріг  району за кошти районного бюджету;

 – вперше розпочато оновлення дороговартісного медичного обладнання Центральної районної лікарні та поліклініки;

 – вперше отримали суттєву підтримку освіта та культура району – ремонти спортивних і хореографічних залів, шкільних їдалень, оновлення музичних інструментів, шкільних меблів і багато іншого;

– вперше проведено роботу з  будівництва водогонів сільських населених пунктів, і низка сіл уже має централізоване водопостачання.

 А дитячо-юнацька спортивна школа, якій виповнюється 50 років,  за останні місяці перетворилась у сучасний спортивний комплекс, про який давно мріяли наші юні спортсмени.

Але основне багатство та надбання нашого краю – це ви, красилівчани, завдяки злагодженій професійній роботі всіх мешканців Красилівщини, завдяки добрим намірам і підтримці ініціатив  депутатів усіх рівнів,  ми маємо чим пишатись і про що звітувати. Усі здобутки стали можливими завдяки успішній реалізації  державою реформи бюджетної децентралізації, коли більшість коштів залишається в місцевих громадах,  завдяки кожному платнику податків, що сумлінно працює і виконує свої зобов’язання.

У переддень одного з найвеличніших свят християнства – Різдва Христового – бажаю вам усім віри в себе та Україну.

У час, коли зійде на небі Вифлеємська зоря, помолімося за тих, хто не з нами. За безстрашних Героїв, які віддали життя за Україну. І за тих мужніх воїнів, які запалюватимуть різдвяну свічку на передовій, в окопах.

Бажаю всім нам миру на нашій Богом даній землі. Запалюймо різдвяні свічки – на добро й на щасливе майбутнє, яке обов’язково настане!

З повагою

Голова районної державної

адміністрації                                                                                                                           Н.Островська