1 травня 2017 року в Римо-католицькому храмі «Серце Ісуса» відбувся Великодній концерт  духовної  музики, організаторами якого були  Руслан Дмитрук – керівник аматорського вокального ансамблю «Кредо» та Надія Дмитрук – викладач Красилівської дитячої музичної школи.

На концерт духовної музики завітали голова районної державної адміністрації Ніла Островська, заступники  голови райдержадміністрації Дмитро Склонний та Ірина Морозович.

 Справжнє  свято класичної музики подарував творчий колектив, який своєю майстерністю доніс до кожного присутнього у храмі глибокий, духовний зміст творів композиторів світової музики: Й. Баха, В. Моцарта, М. Лоренца, Дж.Тартіні та М.Лисенка. Особливо приємно, що  до святкового концерту  долучилися: Оксана Радушинська – член Національної Спілки письменників України, Національної Спілки журналістів України, авторка 27 книг поезії та прози для дітей та дорослих, організаторка благодійних концертів для військових по Україні і в зоні АТО, волонтер;  Марина Заворотна —  завідувач струнно-смичковим відділом Хмельницької дитячої музичної  школи №1;  Роман Загоруйко – викладач віолончелі  Хмельницької дитячої музичної  школи №1; Валентин Соболєв – працівник Хмельницької обласної філармонії;  Наталія Шевченко – викладач вокалу Теофіпольської дитячої музичної  школи; Ірина Кашевко – викладач Старокостянтинівської дитячої музичної  школи. Також у концерті приймали  участь працівники районного Будинку культури, викладачі Красилівської дитячої музичної  школи, студенти Хмельницького музичного училища ім. В.Заремби та студентка  Одеської  консерваторії.

На завершення  концерту  настоятель храму отець Славомір  з Божим благословенням  подякував усім учасникам та присутнім  за радість  від  спілкування з мистецтвом.