9 травня 2018 року Красилівщина відзначила День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Святкування визначного історичного дня в м. Красилів розпочалось о 9:30 формуванням колони біля районного військового комісаріату. Колона сформована з ветеранів війни, учасників антитерористичної операції на сході країни, керівництва району та міста, трудових колективів підприємств, установ та організацій міста, громадських об’єднань місцевих жителів, учнівської молоді рушила до святині міста меморіального комплексу Площа Слави. По дорозі слідування колона зупинялася двічі, аби вшанувати пам’ять про загиблих воїнів афганців та Героям України, які загинули в наш час за незалежність нашої держави покладанням квітів до пам’ятних знаків.

Далі на Площі Слави відбувся мітинг-реквієм з нагоди 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. З вітальними словами та словами вдячності звернулись до присутніх перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний, голова районної ради Василь Пасічник, міський голова Ніла Островська, військовий комісар Красилівського районного військового комісаріату, підполковник Андрій Богданов, лідери шкільного учнівського самоврядування. Лейтмотивом у виступах керівників району та міста були слова вдячності за ратний подвиг, за мужність та відвагу у боротьбі проти нацизму. Хвилиною мовчання та покладанням вінків і квітів на святині міста – Площі Слави учасники мітингу вшанували пам’ять полеглих у наймасштабнішій трагедії ХХ століття – Другій світовій війні.

Після  мітингу жителі міста могли насолоджуватися концертною програмою за участю художніх самодіяльних колективів міста Красилова, яка пропонувалась до перегляду починаючи з 11:00 на площі Незалежності, скоштувати солдатської каші, ознайомитись з тематичною виставкою. Також охочі могли спостерігати за спортивними змаганнями, які проходили на стадіоні ДЮСШ в міському парку відпочинку та в приміщенні НВК «Гімназія та ЗОШ І ступення».

Святкування Дня Перемоги завершилось виступом народного аматорського духового оркестру міського центру культури та дозвілля «Перлина» з концертною програмою «Для вас, ветерани».