Різдвяні свята  найбільш шановані у світі. З цими днями пов’язано багато українських звичаїв та традицій. Найпоширенішим є звичай у ці дні прославляти народження  Месії та бажати один одному щастя здоров’я, многих літ і різних статків.

Тож, традиційно відділ культури, національностей та релігій райдержадміністрації за підтримки  районної державної адміністрації 9 січня 2017 року  провели в районному Будинку культури  новорічно-різдвяне свято «Коляда-2017».

Із різдвяними святами щиро вітали учасників та гостей цього святкового новорічно-різдвяного дійства голова Красилівської райдержадміністрації Ніла Островська, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Марина Слободянюк, побажавши всім міцного здоров’я, щастя, радості та мирного неба. 

Усі присутні мали чудову нагоду поринути у неповторну атмосферу Різдва і стати безпосередніми учасниками дійства почувши колядки у виконанні:   хорів Свято-Троїцького храму Української Православної Церкви Київського патріархату та Української Греко-католицької Церкви Святого Рівноапостольного Князя Володимира, народного аматорського ансамблю пісні та танцю „Случ”, молодіжного християнського табору „Оазис” Римо-католиської Церкви, вихованців Красилівської дитячої музичної школи, Красилівського районного будинку творчості дітей та юнацтва, аматорського ансамблю „Кредо” та  хорових  колективів „Любисток” і „Чорнобривці”.

 Святкування завершилося спільною колядкою „Добрий вечір тобі, пане господарю”, яку виконували всі присутні в залі.

Усі колядники, як годиться за українським звичаєм, отримали солодкі гостинці від  керівництва  району та міста.