4 лютого 2020 керівник ДП «НАЕК «Енергоатом» Павло Павлишин представив колективу Хмельницької АЕС нового генерального директора Андрія Козюру. У заході також взяли участь виконавчий директор з персоналу Енергоатома Олександр Остаповець, голова первинної профспілкової організації Компанії Олексій Лич.

У своєму виступі т. в. о. президента Енергоатома зазначив, що Микола Панащенко переведений на посаду головного консультанта президента Компанії на майданчику ВП ХАЕС, а також висловив подяку за складну п’ятнадцятирічну працю генерального директора, значний особистий вклад в становлення і розвиток Хмельницької АЕС.

Микола Панащенко, в свою чергу, подякував колективу ХАЕС за спільну працю і висловив побажання подальшого розвитку і стабільної роботи підприємства.

Представляючи Андрія Козюру, керівник Енергоатома висловив сподівання на підтримку трудовим коллективом генерального директора і успішну роботу ХАЕС.

Андрій Козюра у своєму виступі подякував за представлення: «Вдячний за довіру знову повернутися на Хмельниччину, на ці гарні, благодатні місця, де я народився і виріс, та на найбільше енергетичне підприємство області. Головне завдання вбачаю в забезпеченні ядерної і радіаційної безпеки ХАЕС, завершенні ремонту Х/1 після виконання комплексу робіт з продовження терміну експлуатації. Впевнений, що нам все вдасться».

Довідково

Андрій Козюра приступив з 04 лютого 2020 року до виконання обов’язків генерального директора ВП ХАЕС на підставі наказу ДП «НАЕК «Енергоатом» від 03.02.2020 № 99-к. До призначення обіймав посаду заступника головного інженера з електрообладнання та систем контролю і управління Рівненської АЕС.