14 грудня 2017 року під головуванням керівника апарату Красилівської районної державної адміністрації Олени Білоконь, за участі завідувача сектору з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації Сергія Сокола начальника управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олени Заїки спільно з в.о. начальника Красилівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Олександра  Бенюка відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС  райдержадміністрації, на яку були запрошені директори загальноосвітніх навчальних закладів, завідуючі дошкільних навчальних закладів, голови сільських рад, представники Антонінської селищної та Красилівської міської ОТГ Красилівського району.

Першочергово було розглянуто питання «Про результати позапланових перевірок стану техногенної та пожежної безпеки в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах, а також організація роботи та дотримання законодавства з питань цивільного захисту населення органами місцевого самоврядування, ЗОШ та ДНЗ району».

Під час проведення засідання присутнім було наголошено на ряд проблемних питань у забезпеченні пожежної безпеки, а саме: належного утримання та приведення в працездатний стан систем внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання, необхідність комплектації об’єктів первинними засобами пожежогасіння, належного утримання шляхів евакуації, обладнання об’єктів системами протипожежного захисту відповідно норм, а також утримання їх у працездатному стані. Також було наголошено про необхідність відпрацювання та корегування документації з питань цивільного захисту, відповідно до Кодексу цивільного захисту України, постанов КМУ, рекомендацій ДСНС України.

Очільники району сподіваються, що спільні дії допоможуть вберегти заклади освіти від пожеж, аварійних та надзвичайних ситуацій, а як наслідок — і здоров’я та життя учнів й вихованців.