11 листопада 2017 року в урочистій та святковій обстановці відзначила своє 50-річчя від дня створення Красилівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3.
Це незвичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Одні навчали, інші навчались. 50 років – це дата, яка наповнена історією та багаторічною наполегливою працею по облаштуванню території школи та по організації виховного процесу. За ці роки зі стін школи випущено понад 4000 випускників
Школа – це діти, учителі та батьки. Вона живе горінням дитячих, вчительських та батьківських сердець. Школа є другим домом для вчителів та учнів.
На святкування знаменної дати разом з педагогічним колективом, учнями та батьками до районного будинку культури завітали і керівники району та міста, народний депутат України Андрій Шинькович. Зокрема, голова райдержадміністрації Ніла Островська та заступник голови райдержадміністрації Ірина Морозович привітали педагогічний коллектив школи із знаменною датою, висловили щиру вдячність ветеранам педагогічної праці і сьогоднішнім учителям за терпіння, мудрість і віру в здібності й таланти виплеканих учнів, за частинку душі, яку вони віддають своїм вихованцям,  вручили директору навчального закладу Олександру Шаховалу Подяку районної ради та райдержадміністрації, сертифікат на придбання кухонного обладнання для шкільної їдальні, квіти.

Ювілярів також привітали і перший заступник міського голови Марина Слободянюк, начальник управління освіти, молоді та спорту Олена Заїка, голова районної професійної спілки працівників освіти Володимир Снігур, представник ДП «Красилівський агрегатний завод» Микола Галиш.
Отже до вашої уваги фото колаж — як це було…