Минулими вихідними у місті Вінниця проходив Чемпіонат України з ушу у розділі саньшоу серед дорослих спортсменів, юнаків та юніорів. Ці змагання є найвищим рангом Української федерації ушу. В Чемпіонаті брала участь збірна команда Хмельницької області у складі 20 спортсменів, серед яких 8 вихованці Красилівського спортивного клубу «Сокіл». Загальна кількість учасників близько 250 чоловік, це були відібрані найсильніші представники із 10 областей України.

На змаганнях бійці спортивного клубу «Сокіл» вибороли чотири нагороди, найвищою з яких є золото. Переможцем Чемпіонату України став Повторенко Богдан. Наш чемпіон виступав у віковій категорії 12-13 років та ваговій 56 кг., у якій було представлено 7 учасників.  Провівши три важких поєдинки він впевнено здобув  перемогу.

Бронзовими призерами стали Король Владислав, Продоус  Тарас та Кобзєв Давід. Також, учасниками змагань були вихованці клубу Білик Олександр, Павловський Микола, Грабарчук Валентин та Пічугін Юрій. Усі переможці були нагородженні Грамотами та медалями Міністерства молоді та спорту України.

Переможців та призерів вітаємо із перемогою та бажаємо нових спортивних досягнень усім вихованцям клубу!