16 березня 2017 року, в Красилівському районному будинку культури міський голова Анатолій Жовтан прозвітував про свою роботу за 2016 рік на відкритій зустрічі з жителями м. Красилів. Саме така форма звіту керівника органу місцевого самоврядування перед громадою передбачена ч. 7 ст. 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”. На зустрічі також були присутні голова райдержадміністрації Ніла Островська та заступник голови райдержадміністрації Ірина Морозович. 

На початку свого виступу Анатолій Жовтан зауважив, що незважаючи на непростий політичний час, завдяки узгодженій роботі міського голови, депутатського корпусу, виконавчого комітету міської ради та його апарату, у 2016 році вдалося забезпечити повноцінне функціонування міського господарства і досягти певних позитивних результатів у різних сферах життєдіяльності нашого міста. Він наголосив, що спрямовував свою роботу на організацію виконання положень Конституції та законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, а також рішень Красилівської міської ради та її виконавчого комітету.

Міський голова детально зупинився на:

— питаннях наповнення міського бюджету та його видатках;

— залученні суб’єктів господарювання до участі у соціально-економічному розвитку міста на договірних засадах;

— роботі Красилівської житлово-експлуатаційної контори, Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства, Красилівського підприємства теплових мереж, Красилівського міського будинку культури, міської бібліотеки, дошкільних навчальних закладів міста;

— здійсненні міських пасажирських перевезень;

— питаннях регулювання земельних відносин на території міста;

— дотриманні правил благоустрою та забезпеченні санітарної очистки території міста;

— забезпеченні соціального захисту населення міста;

— питаннях створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків;

— наданні адміністративних послуг міською радою та її виконавчим комітетом;

— питанні укладення угоди про партнерську співпрацю між м. Красилів та Гміною Зелюв Республіки Польща;

— організації дозвілля красилівчан, проведенні святкових заходів в місті та ін.

Також, Анатолій Жовтан проінформував присутніх про виготовлення у 2016 році проектно-кошторисних документацій на реконструкцію котельні по вул. Партизанська під спортивно-реабілітаційний центр з басейном, реконструкцію очисних споруд № 2 Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства, будівництво артезіанських свердловин по вул. Воскресенська і Перемоги, будівництво дошкільного навчального закладу на 100 дітей по вул. М.Грушевського, 1. Міський голова зазначив, що втілення цих проектів стане одним із пріоритетних напрямків його роботи у 2017 році.

На завершення зустрічі Анатолій Жовтан подякував усім за увагу і побажав здоров’я, наснаги, благополуччя, взаєморозуміння, злагоди, плідної праці та Божого благословення!

За інформацією сайту міської ради