Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді. Впродовж сьогоднішнього дня в нашій громаді проходили заходи за участю активної молоді. В рамках святкування Дня молоді відбувся традиційний велозаїзд „Молодь. Спорт. Майбутнє.”  та пройшли змагання з волейболу серед молоді громади.

У міському парку відпочинку працівники Центральної бібліотеки розмістили бібліотечну ятку „Бібліотека і молодь: з книгою в майбутнє!”. Перехожим пропонували ознайомитись з друкованим асортиментом та, за бажанням, долучитись до акції „Подаруй молодіжну книгу бібліотеці!”.

Гарний настрій і святкову атмосферу створювали хіти світової музики, які лунали у міському парку відпочинку.

Цікава й насичена концертна програма „Квітуй у пісні й добрих справах, чарівна молодість моя!” зібрала чимало глядачів. В ній органічно переплітались як народні, так і естрадні пісні, а також сучасні хореографічні номери. Під час концерту усю молодь в міському парку відпочинку об’єднав запальний танцювальний флешмоб.

Після завершення концертної програми розпочалась святкова дискотека, яку провели dj Kritzki та mc Prosto Jeki. Молодь веселилась і танцювала під модні ритми та улюблені хіти.

Позитивні емоції та незабутні враження усім подарувало вогняне шоу, яке підготував Хмельницький театр вогню „Майстри ілюзіону”.

За інформацією сайту міської ради