Дорогі мешканці Хмельниччини!

Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди величного свята Воскресіння Христового!

Великдень уособлює найсвятіші духовні цінності та прагнення, наповнює наші серця вірою і надією у здійснення найзаповітніших мрій і очікувань.

Своїм воскресінням Христос довів: найбільші труднощі, найважчі біди, які випадають на нашу долю – будуть переможені!

Ця істина набуває ще глибшого змісту у нинішні часи важких випробувань. І для нас з вами вони особливі. Адже ось уже шість років, боронячи свою незалежність на сході країни, маємо захистити себе і від нової небезпеки – світової пандемії.

І у такі дні випробувань дуже важливо –   не втрачати віру, не опускати рук та підтримувати один одного. Наша єдність та взаємна підтримка необхідна усім, але найбільше – тим, хто сьогодні на передовій – військовим та медикам. Ми ще раз підтвердили, що ми справді одна велика родина.  І сьогодні щирі слова вдячності адресуємо вам, дорогі земляки, усім благодійникам за розуміння та відповідальність, за таку важливу моральну і матеріальну підтримку тих, хто цього найбільше потребує.

Ми обов’язково переможемо усі негаразди, бо з нами Правда і Віра!
Дорогі подоляни! Нинішні Великодні свята особливі. Тож будьмо відповідальними і надалі – святкуймо вдома зі спільною молитвою про здоров’я, мир та перемогу над труднощами.

Нехай Воскресіння Господнє наповнює життя кожного з вас світлом і радістю, додає наснаги та енергії, благословляє на добрі справи і благородні вчинки!

Веселих Великодніх свят!
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

             Голова Хмельницької обласної                          державної адміністрації

                     Дмитро ГАБІНЕТ

Голова Хмельницької

обласної ради

Михайло ЗАГОРОДНИЙ