Щороку 22 грудня в день зимового сонцестояння в Україні святкується День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна. Це, у свою чергу, підкреслює важливість продуманої і надійної роботи цієї ключової для всієї економіки галузі народного господарства. 

Тому сьогодні, 21 грудня , в Красилівському РЕМ ПАТ «Хмельницькобленерго» відбулись урочисті заходи з нагоди Дня енергетика. Із професійним святом працівників привітали заступник керівника апарату — начальник відділу персоналу апарату райдержадміністрації Світлана Олексійчук, заступник  голови районної ради Микола Білик, міський голова Ніла Островська. Керівники району та міста  висловили  усім працівникам енергетичної галузі глибоку подяку за їхню  роботу, побажали безаварійної роботи,  невичерпної життєвої наснаги та нових трудових здобутків.

З нагоди професійного свята традиційно найкращим працівникам вручили подарунки та квіти.

Привітав трудовий колектив і директор Красилівського РЕМ Віталій Кондратюк, який наголосив, що енергетична галузь – одна з найбільш важливих галузей у сучасному світі, оскільки від неї залежить світло та тепло в наших оселях, стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв’язку і соціальної сфери. На завершення виступу він вручив співробітникам грамоти.