18 травня голова Красилівської райдержадміністрації Василь Кравчук здійснив робочий візит на територію розташовану за межами населеного пункту Кременчуківської сільської ради, призначену під будівництво і обслуговування  об’єктів енергетики(сонячних панелей), які вироблятимуть електричну енергію.

На ділянці площею 15 га проводяться підготовчі роботи для будівництва СЕС. За планами буде побудовано сонячну електростанцію потужністю 15МВт. Інвестором виступає товариство з обмеженою відповідальність «Ікопоть Енерджі».

При розробці проекті детального плану території передбачено комплексний благоустрій території, зокрема: благоустрій вулиць та проїздів, влаштування тротуарів, доріжок, збереження та впорядкування зелених насаджень, також під час будівництва та функціонування СЕС будуть створенні робочі місця для місцевих жителів.

В перспективі на ще одній ділянці даної території іншою фірмою будуватиметься аналогічний об’єкт.

Цього ж дня здійснено робочий візит на територію колишнього Антонінського ХПП, де розгортаються роботи по будівництві нового сучасного елеватора агрохолдингом «Епіцентр Агро». На сьогоднішній день проведено ряд демонтажних робіт приміщень попереднього підприємства, розпочато підготовчі роботи по будівництву елеватора згідно проектної документації. А це знову ж таки створення робочих місць для місцевих жителів.

18 травня голова Красилівської райдержадміністрації Василь Кравчук здійснив також робочий візит на територію Антонінського дитячого оздоровчого табору «Подолянчик» з метою перевірки готовності табору до роботи в разі закінчення на території району карантинних обмежень.  Було оглянуто технічний стан будиночків та адміністративної будівлі, обладнання спортивних майданчиків, територію табору, а також обладнання протипожежної безпеки. Василь Кравчук висловив свої зауваження та пропозиції щодо стану підготовки до літньої оздоровчої кампанії, а також висловив сподівання, що цьогоріч табір буде повноцінно функціонувати і у закладі таки здійсниться оздоровлення дітей, зокрема пільгової категорії.