Правоохоронними органами району продовжується робота з припинення діяльності заборонених законом гральних закладів та притягнення винних до відповідальності.

За процесуального керівництва Старокостянтинівської місцевої прокуратури, слідчим відділом Красилівського відділу поліції завершено досудове розслідування за фактом зайняття гральним бізнесом.

У жовтні 2017 року правоохоронцями припинено функціонування забороненого законодавством грального закладу у м. Красилів.

За результатами проведеного, в межах кримінального провадження, санкціонованого обшуку виявлено та вилучено три гральні автомати, а також кошти в сумі 8 тис грн.

Висновками судової комп’ютерно-технічної експертизи підтверджено, що вилучена техніка з встановленим програмним забезпеченням відноситься до гральних автоматів типу «відеослот», а результат гри на них носить випадковий характер та не залежить від навиків гравця.

За результатами досудового розслідування зібрано достатньо доказів вчинення операторами гральних автоматів кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).

Наразі, обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні направлено для розгляду до Красилівського районного суду.

 

Заступник керівника

місцевої прокуратури                                                                                                     С. Комонюк